Cum se îmbracă vedetele la plajă

De Diana Sorescu pe 28 iulie 2010

E vară, e soare, temperaturile sunt ilegal de mari. Simţi nevoia să te răcoreşti puţin, să laşi în urmă peisajul urban şi să naufragiezi pe un petic de plajă…

… cu un mojito plin cu dolofane cuburi de gheaţă în mână. Ca tine visez şi eu, şi el, şi ele…vedetele!
La plajă, celebrităţile se dezbracă de haine şi de secrete. Aici e momentul adevărului: mai o celulită răzleaţă, firicele de vergeturi pe coapse, burtică sau, dimpotrivă, trupuri sculpturale cu abdomene perfecte, funduri bombate şi sâni obraznici. Fiecare cu ce l-a înzestrat Dumnezeu (sau medicul estetician!?).
Şi cum plaja a devenit în ultimii ani mai ceva decât un podium de modă, nu te poţi afişa îmbrăcată oricum. S-au dus vremurile când trăgeai pe tine un costum de baie decolorat de soare pentru că îl purtai vară de vară şi îţi puneai în picioare nişte şlapi de gumă. Acum şi ţinutele de plajă urmăresc nişte tendinţe, este musai să accesorizezi outfit-ul, iar dacă n-ai o pereche de wayfareri cocoţaţi pe nas ai comis o blasfemie stilistică de neiertat!
Aşa că hai să vedem ce mai poartă vedetele la sesiunile de bronzat de pe malul oceanului, mării, piscinei sau bordul yacht-ului, şi să ne inspirăm puţin!

Costumul de baie

Înainte de orice trend, trebuie să te avantajeze. Ştii povestea: eşti mignonă – costum sumar, ai sânii mici – sutien triunghi cu volănaşe, buline, imprimeuri, aplicaţii, ai bustul generos – sutien ce oferă o bună susţinere, uni, cu bretele late, colăcei sau burtică – un monokini. Aşadar ascunde-ţi micile imperfecţiuni şi pune-ţi în valoare atuurile.
  
Optează pentru costume de baie în culori citrice, neon, care arată extraordinar pe pielea bronzată. Ia exemplu de la fetele de la Trident, de la Oana Turcu sau Halle Berry! 
  
Sunt extrem de moderne şi costumele de baie cu imprimeuri, fie că sunt florale, geometrice sau abstracte. Ai să vezi modele de genul asta la surorile Cheeky, la frumoasa Valentina Pelinel, la Carmen Brumă şi Eva Longoria.
  
Iar dacă vrei să mergi la sigur cu o combinaţie care nu se demodează vreodată, optează pentru nonculorile alb şi negru ori melanjul dintre ele. Carmen Electra, Kim Kardashian, Oana Zăvoranu au purtat la plajă asemenea costume şi au făcut senzaţie!

Accesorii

Dacă ai de gând să pleci la plajă şi îţi doreşti să fii o adevărată divă, bifează următoarele:
Un pareo cu motive tahitiene ori unul simplu, uni, care să fie în ton cu costumul (Oana Turcu, Kim Kardashian, Nico)
O pălărie cu boruri ample, asezonată chic cu o panglică sau una stil Michael Jackson, dar din paie sau bumbac uşor (vezi Britney Spears, Kate Hudson)
O pereche de ochelari de soare. Să fie senzaţionalii Ray Ban tip aviator, o pereche de Wayfarer sau modelul oversized
Se poartă rochiţele tricotate aşa că nu ezita să porţi aşa ceva. Sunt IN! (Halle Berry, Kate Hudson)
O pereche de flip-flops haioşi şi comozi
O rochie maxi, vaporoasă (Jennifer Love Hewitt)
O geantă de plajă încăpătoare, cremele cu factor de protecţie şi neapărat un cocktail fiţos
Atitudine!

Vezi în galeria foto de mai jos cum se îmbracă vedetele la plajă!

Foto: Hepta, Arhiva Ringier

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară