Tina Turner

De Corina Buhagiar pe 25 noiembrie 2009

Pe numele adevărat Anna Mae Bullock, Tina Turner s-a născut pe 26 noiembrie 1939, în statul Tennessee, USA. Visele ei de a evada din orăşelul natal au prins contur la 17 ani când s-a…
îndrăgostit de Ike Turner, solistul trupei „The Kings of the Rhythm” care cânta într-un club din St. Louis.
La 18 ani îi dăruia deja un băieţel şi cânta alături de Ike, care i-a dat numele mult mai exotic de Tina Turner. Împreună au dat lovitura cu o piesă care a ajuns hit şi Tina a intrat în atenţia unui producător. Cu acesta lansează o piesă nu prea populară în State, dar care îi aduce simpatia fanilor din Marea Britanie şi colaborarea cu celebra trupă Rolling Stones.
Deşi succesul pe plan muzical creştea, relaţia cu Ike era tot mai distructivă. La 36 de ani se hotărăşte în sfârşit să-l părăsească, având mai puţin de 1 dolar în buzunar.
În 1981 se relansa, cu ajutorul lui Rod Stewart şi Mick Jagger. Ajunge numărul 1 în top şi joacă, la 44 de ani, în Mad Max alături de Mel Gibson. Premiile Grammy curg, iar Tina Turner este considerată regina muziciii rock’n’roll şi cea mai dinamică solistă din istoria muzicii.
La vârsta de 60 de ani este declarată vedeta cu cele mai sexy picioare. Tina continuă să cânte şi să practice buddhismul despre care spune că i-a adus echilibru şi putere.
Pentru ea, „vârsta nu e altceva decât un număr” şi, atâta timp cât se simte tânără, numărul nu contează.

La mulţi ani, Tina!

Foto: Mediafax

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital