„The Wolfman”

De Unica.ro pe 05 februarie 2010

Lawrence Talbot (Benicio del Toro) este un nobil care se întoarce pe moşia familiei, după ce fratele său dispare în mod misterios.Se va reapropia de tatăl sau (Anthony Hopkins) cu care…
întrerupsese demult legăturile şi va începe să-şi caute fratele, pentru a descoperi …că propriul său destin e blestemat. 

Copilăria lui Lawrence Talbot a luat brusc sfârşit în noaptea când i-a murit mama. După ce a părăsit orăşelul Victorian Blackmoor, unde nu se întâmplă niciodată nimic, preţ de zeci de ani a încercat să îşi revină şi să uite ce s-a petrecut în acea noapte. Vine un moment însă când va trebui să se întoarcă căci logodnică fratelui său, Gwen Conliffe (Emily Blunt), nu reuşeşte să-l găsească pe cel pe care îl iubea…€

Tot ce poate Talbot să afle este că o creatură cu o forţă inumană şi cu o sete de sânge de nepotolit ucidea localnicii şi că în orăşel sosise un inspector de la Scotland Yard, pe numele lui Aberline (Hugo Weaving) că să înceapă o investigaţie.  

Pe măsură ce strânge piesele acestui terifiant puzzle, Talbot aude despre un blestem străvechi care îl transformă pe cel atins, în vârcolac, atunci când e luna plină. Acum, dacă are o şansă de a opri crimele şi de a proteja femeia de care s-a îndrăgostit, Talbot va trebui să distrugă creatură periculoasă care bântuie pădurea din jurul oraşului Blackmoor. Numai că…, pe măsură ce se afundă în vânătoare, bărbatul torturat de trecut îşi descoperă o latură pe care nu îşi imaginase că o are.

Inspirată de filmul clasic care a făcut istorie în genul horror, producţia The Wolfman   – Omul-Lup / The Wolfman, în regia lui Joe Johnston şi cu o distribuţie formată din: Benicio del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blunt, Hugo Weaving şi Art Malik va putea fi vizionată de către spectatorii români începând de vineri, 12 februarie la Hollywood Multiplex.

Pentru a câştiga invitaţii la filmul „The Wolfman”, intră în discuţia de pe Forum!

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital