Tendintele in coafura 2010

De Revista Look pe 02 decembrie 2009

O metafora. Spectacolul lumilor. Marea confruntare finala a creatiilor la Gala Wella 2009.

Tendintele in coafura 2010

O metafora. Spectacolul lumilor. Marea confruntare finala a creatiilor la Gala Wella 2009.

Povestea sacra a vietii si a universului. Pe scena Teatrului National din Bucuresti. Intr-o intalnire eveniment a celor mai noi si mai actuale tendinte in coafura si design.

Un show cu peste 400 de actori care au urcat la rampa ca sa celebreze Femeia.

Gala Wella 2009 s-a deschis pe ritmuri universale printr-o parada de coafuri structurate sub numele Geometrie sacra. Futurism, creatie, secret si istorie. De acum si de oricand.

La Wella, cerul e limita, asa ca trupa de dans The Sky a punctat si indulcit atmosfera sonora si vizuala.

Punctul culminant al serii a fost intrarea in scena a trendurilor pe 2010. O piesa de teatru si stilism in 4 acte de creatie fara precedent: Midnight Stage, Nomad Couture, Nature;s Godess si Techno Poetry.

Nomad Couture
Un cocktail al influentelor culturale de pretutindeni. Un trend inspirat de diversitate. Tunsori structurate. Texturi si stiluri diferite. Un singur look cu nuante de maro-roscat si accente luminoase intense.

Nature’s Goddess
Vorbeste despre senzualitatea. Putere si farmec din natura. Tunsoarea si stylingul pun in valoare miscarea fireasca a parului. Frumusetea se traduce prin nuantele naturale de roscat, imbogatite de tonuri calde de brunet.

Techno Poetry
Aduce impreuna creatiile. Inovatiile sunt poetice gratie designului. Blond delicat. Tunsori scurte, texturi usoare,transparenta si luminozitate.

Midnight Stage
Personalitate. Individualism.Tunsoarea vedeta este bob-ul cu accente geometrice indraznete. Culoarea – Brunet stralucitor combinat cu nuante de albastru si violet.

Gala Wella 2009 a fost un spectacol complet. Un show unic, care s-a incheiat cu colectia de coafuri Unreal Beauty. O reunire de creatii cu aer spatial, create de echipa de stilisti Wella Professionals.

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani