Te adora pentru ca…

De Unica.ro pe 19 iulie 2010

Daca vrei ca iubitul tau sa te adore, iata cateva dintre cele mai intalnite motive pentru care …
Te adora pentru ca...Daca vrei ca iubitul tau sa te adore, iata cateva dintre cele mai intalnite motive pentru care barbatii isi apreciaza partenerele de viata.

Esti independenta
Nimeni nu-si doreste o iubita pe care sa o dadaceasca. E ok ca iubitul sa iti fie alaturi dupa o zi stresanta la birou, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci din asta un obicei.

Esti inteligenta
Crezi ca mai e nevoie de vreo explicatie?!

Esti frumoasa si atragatoare
Va potriviti atat la pat, dar si la iesirile in oras. Altfel spus, nu prea aveti motive de cearta in privinta subiectelor legate de sex si libertate in cuplu.

Stii sa il respecti
Stii cand sa il asculti, chiar daca nu este neaparat de accord cu ceea ce spune. Si in nici un caz nu incerca sa il transformi in alt om.

Il lasi sa fie barbat
O iubita va sti sa isi lase iubitul sa organizeze iesiri cu baietii sau il va lasa sa isi puna in aplicare expeditiile montane cu cortul. Trebuie sa-I intelegi nevoile si nu e nevoie sa-l transformi in jucaria ta. Ti-ar placea ca iubitul sa aiba aceleasi probleme ca ale tale: despre accesorii, cosmetice…?

Te intelegi cu prietenii si familia
Trebuie sa fii pregatita sa te intelegi cu mama lui in bucatarie si sa empatizezi chiar si cu cel mai tampitel barbat din gasca lui. Cu siguranta, vei fi rasfatata pentru eforturile tale.

Stii sa-l ghidezi
Altfel spus, stii sa-l determini sa vrea sa fie un barbat mai bun, sa il motivezi si sa-i sustii idealurile.

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital