Tatăl nu a lăsat-o să se mărite cu bărbatul pe care îl iubea. Ce s-a întâmplat după 5 decenii

O poveste  incredibilă de iubire demonstrează că dragostea adevărată nu are termen de valabilitate. De fapt, ea găsește o modalitate să devină mai puternică în absență și în timp. 

Citește și – A întâlnit-o în 1972 și nu a mai văzut-o niciodată de atunci. Ce i-a scris după 43 de ani femeii care i-a salvat viața

Janice Rude și Prentiss Willson s-au îndrăgostit când erau în facultate, în 1961. Din momentul în care s-au ținut prima dată de mână, au știut că vor fi soț și soție. S-au logodit și urma să se căsătorească. Dar tatăl lui Janice nu a fost de acord, avea alte planuri pentru fiica lui.

„Îți interzic să te mai vezi cu acel băiat, altfel te dezmoștenesc”, își amintește Janice că i-a zis tatăl ei.

Relația celor doi tineri s-a încheiat în acel an și fiecare a mers pe drumul său. Amândoi s-au căsătorit cu altcineva. Cu toate acestea, nu au uitat nicio clipă, de-a lungul vieții, unul de celălalt și au continuat să se iubească, în ciuda faptului că nu se mai vedeau.

După mulți ani, cei doi au descoperit că mamele lor, fără să se cunoască, au păstrat câte o copie după anunțul apărut în ziar privind logodna tinerilor. Ele au înțeles mai bine decât tatăl lui Janice că dragostea celor doi era adevărată și ei erau făcuți unul pentru altul.

După cinci decenii, Janice și Prentiss s-au reîntâlnit și s-au căsătorit, la vârsta de 71 de ani.

„Suntem foarte fericiți. Căsnicia noastră este perfectă. Nu mai avem mulți ani de trăit, dar aceștia vor fi minunați”, a spus Janice. Iar Wilson a adăugat zâmbind: „Pur și simplu ne-a fost dat să fim împreună. Îmi amintesc și acum când am cunoscut-o pe Janice: ea lucra la bufetul școlii, iar eu veneam în fiecare dimineață, la ora 6, pentru că voiam să o văd și să schimb câteva cuvinte cu ea”.

Citește și – I-a refuzat cererea în căsătorie pentru că era prea sărac. Ce s-a întâmplat 10 ani mai târziu este o adevărată lecție de viață

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: