(P) Atelierul lui Moș Crăciun s-a mutat la AFI Cotroceni

De Unica.ro, pe
Anul acesta nu trebuie să mergi până la Polul Nord pentru a vedea atelierul lui Moș Crăciun, pentru că acesta s-a mutat la Afi Cotroceni.

Ești invitat să treci pragul unui tărâm de poveste în perioada 9 – 24 decembrie. Magia sărbătorilor de iarnă e adusă de spiridușii lui Moș Crăciun care te așteaptă cu premii, ciocolată și ceai cald. Decorațiunile de iarnă, colindele și brazii împodobiți te vor ajuta să simți magia Crăciunului.

De sărbători, timpul tău este cel mai frumos dar pe care îl poți face celor dragi. Ia-ți membrii familiei și hai în Atelier pentru a vă bucura de suprizele Moșului la Târgul Ideilor de Crăciun. Poți personaliza pe loc cadourile cumpărate din AFI Cotroceni și le poți împacheta gratuit la numeroasele standuri ale spridușilor.

Ce-ar fi sărbătorile de iarnă fără scrisorile către Moș Crăciun? Spriridușii te vor ajuta să-i scrii o scrisoare în care să-i spui Moșului exact ce îți dorești. Tot ei vor garanta ca scrisoarea ta să ajungă repede la oficiul poștal de la Polul Nord.

Ajutoarele lui Moș Crăciun te vor ajuta să te bucuri de acest tărâm fantastic, iar pe cei mici îi vor antrena în diverse activități distractive.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!