Tara Reid

S-a născut în 1975 în New Jersey. A intrat în lumina reflectoarelor încă de la 6 ani, într-o emisiune pentru copii, cât şi în diverse reclame.
A urmat şcoala la New York, având o mulţime de alţi colegi-vedetă, cum ar fi Macaulay Culkin din “Singur acasă”. Tara a jucat în “American Pie” şi alte o mulţime de filme, însă e mai celebră datorită reputaţiei de “party girl” decât pentru prestaţia actoricească.

De altfel, e prietenă bună cu Paris Hilton. Şi are un câine numit, nu întâmplător, Tequila.  A fost logodită cu VJ-ul Carson Daly în 2000 – 2001. După despărţirea de el s-a ales cu o anorexie pe fond de stres, pe care a reuşit să o depăşească o dată cu filmările pentru “Van Wilder”.

Pe Tara Zodia Scorpionului şi-a pus amprenta foarte clar: în afară că a fost considerată cea mai petrecăreaţă fată de la Hollywood, se declară fană a filmelor de groază. Spre deosebire de alte actriţe din thriller-uri cărora nu le place să se uite la propriul film, Tara spune: “Te priveşti ciopârţit în bucăţi şi totuşi eşti în viaţă. E ciudat, dar asta te ajută să-ţi depăşeşti frica de moarte!”

foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedeta zilei

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: