Tânăra care și-a încurajat iubitul să se sinucidă a fost găsită vinovată

Michelle Carter a fost găsită vinovată de omor din culpă pentru că l-a încurajat pe iubitul ei, Conrad Roy să se urce înapoi în mașina care era plină de monoxid de carbon după ce acesta îi spusese că s-a răzgândit în privința sinuciderii.

Carter avea 17 ani în 2014 când a scris mesajul ce i-a curmat viața iubitului ei, Conrad Roy III. Acum are 20 de ani și a fost judecată și condamnată pentru gestul ei.

Cazul Carter a fost bazat pe sms-urile pe care le-a trimis Carter, atât lui Roy, cât și cercului ei de prieteni. Carter mințea când spunea că îl ajută pe Roy să treacă peste depresie și că îl încuraja să caute ajutor specializat. Procurorii au demonstrat că singurul lucru pe care și-l dorea Carter era ca Roy să moară pentru ca ea să joace rolul iubitei îndoliate.

Carter a recunoscut în multe sms-uri că nu a făcut nimic pentru a-l ajuta pe Roy. Nu a chemat poliția, nu a anunțat familia și în niciun caz nu l-a rugat pe Roy să iasă din mașină.

Deși statul Massachusetts nu are nicio lege care să condamne încurajarea sinuciderii și cum nici Michelle Carter nu a fost prezentă atunci când Roy s-a sinucis, toată lumea se aștepta ca ea să fie achitată.

Apărarea s-a bazat pe faptul că Michelle suferea de depresie și lua medicamente care îi afectau lobul frontal, cel responsabil de empatie și luarea deciziilor. Unul dintre psihologii care au depus mărturie pentru Carter a menționat faptul că aceasta avea iluzia grandorii și că credea că îl ajută pe Roy să ajungă în rai și că îi va ajuta familia după moartea acestuia.

Conrad Roy a murit din cauza inhalării monoxidului de carbon și a fost găsit într-o mașină în parcarea unui magazin din Fairhaven, New Bedford în iulie 2014.

Carter va rămâne liberă, pe cauțiune până la pronunțarea sentinței. Aceasta poate primi o pedeapsă de până la 20 ani de închisoare.

Sursa foto Facebook

Citește și După ce soțul ei a fost ucis în Afghanistan, a găsit un lucru neașteptat în laptopul acestuia

Citește și Două fetițe au fost ucise de propriul tată. Astăzi mama lor are parte de un miracol

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: