Swarovski aduce o nota de poezie sezonului festiv

De Unica.ro pe 12 august 2010

Swarovski isi iscaleste numele pe o colectie vesela de Craciun, in care bijuteriile si seturile de …
Swarovski aduce o nota de poezie sezonului festivSwarovski isi iscaleste numele pe o colectie vesela de Craciun, in care bijuteriile si seturile de decoratiuni de interior, elegante si pline de stralucire sunt insufletite de emotie.

Setul de bijuterii Merry este caracterizat de stralucire, fiind compus din stelute grupate delicat intr-un colier si cercei asortati. La fel de somptuos este si pandantivul Meringue, care cuprinde o piesa centrala din cristal albastru de o frumusete izbitoare, pusa in evidenta de o montura deosebita pave din cristale colorate.

Cristalele confera o nota de eleganta si pieselor decorative create special pentru o atmosfera festiva. Pentru a duce mai departe traditia inceputa in 1991, Swaroksvi isi dezvaluie editia Anuala de Ornamente de Craciun, un fulg de zapada pretios in editie Limitata. Cu linii curate, care confera o nota sublima fatetelor, acest obiect de colectie din 2010 este o noua dovada a expertizei unice a Swarovski. Extrem de elegrant si modern, aceasta piesa va da o nota stilata bradului de Craciun.

Swarovski aduce o nota de poezie sezonului festiv

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani