Supă de dovleac cu tofu

Delicioasă şi uşor de preparat, supa de dovleac cu tofu poate fi cea mai uşoară cină, dar şi un prânz ideal pentru invitaţii şi familia ta. Serveşte-o în coaja unui dovleac!

Cantităţi pentru 6 porţii

Timp de preparare: 30 de minute

Timp de gătire: 80 de minute

Temperatura cuptorului: 250°C

Ingrediente:

–    250 g de dovleac
–    2 linguri de zahăr tos
–    1 nucşoară mică, rasă
–    750 ml de lapte
–    50 g de tofu
–    1 ceapă tocată
–    curry
–    praf de usturoi
–    sare
–    ardei iute uscat

Preparare:

Spălaţi şi decojiţi dovleacul. Gătiţi în cuptorul Beko timp de 20 de minute la 250°C, folosind funcţia de gătire lentă. Scoateţi din cuptor când s-a înmuiat. Tocaţi tofu, ceapa, dovleacul, nucşoara, usturoiul şi curry cu robotul de bucătărie. Adăugaţi laptele şi turnaţi amestecul într-o cratiţă.

Puneţi restul ingredientelor şi gătiţi la foc mic, pe o zonă de încălzire foarte mică, aproximativ 60 de minute. Serviţi fierbinte.  

Sursa: gatesti-ingenios.ro

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Culinar
Vă recomandăm: