Sunt frumoasă atunci când zâmbesc  

 

Esti frumoasă! Da, tu! Stiai asta? Mai ales când zâmbești. Nenumărate studii făcute de-a lungul anilor au ajuns la aceeași simplă concluzie: orice persoană este mai frumoasă atunci când zâmbește.

Atunci când suntem mici zâmbim și râdem din aproape orice: de la sunetul pe care îl face hârtia foșnită de mama până la o jucărie nouă care ne-a captat interesul. Din păcate, odată cu trecerea timpului, ne interiorizăm tot mai mult, ne abținem tot mai des reacțiile. Și nu ar trebui să facem asta, mai ales când vine vorba de exprimarea unor emoții pozitive. Multe femei se feresc să zâmbească de teamă să nu facă riduri. Greșit!

Un lucru e clar: deși ambele gesturi cauzează riduri, atunci când zâmbești folosești mai puțini mușchi faciali decât atunci când te încrunți. Ridurile apărute în urma încruntatului se formează cu precădere în zona ochilor și a frunții, după cum ai observat și singură și – atenție! – sunt permanente. În schimb, ridurile formate atunci când zâmbești în jurul gurii, ochilor și chiar și în zona frunții sunt trecătoare.

Da, zâmbetul e benefic psihicului, corpului și tenului tău: reduce stresul, te face să pari mai tânără, acționează ca un lifting facial, scoate în evidență pomeții și buzele, și… te face mult mai atrăgătoare în ochii celor din jur!

În ciuda faptului că faci riduri atunci când zâmbești, acesta nu este un motiv ca tu să te oprești din asta. Există o întreagă gamă revoluționară, lansată de brandul numărul 1 în categoria îngrijirea feței în România, Gerovital, care ajută la prevenirea și atenuarea ridurilor fine.

Alege să folosești, cu regularitate, dimineața și seara crema antirid revitalizantă Gerovital Plant, dezvoltată special pentru atenuarea ridurilor de expresie. Ce face această cremă unică este uleiul din flori de mac din componență, ulei care previne deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii.

Vrei un efect garantat de prevenire a îmbătrânirii premature a pielii și de încetinire a procesului apariției ridurilor? Folosește atât crema de zi revitalizantă, cât și crema care oferă fermitate zonelor de la ochi și buze – zonele în care își fac cel mai adesea simțită prezența nedorită ridurile. Cu fiecare folosire, pielea ta va deveni vizibil mai elastică și mai hidratată, ridurile fine vor dispărea și tu vei putea zâmbi, din nou, nestingherită.

Semnează manifestul pentru frumusețe și hai să arătăm cât de frumoase sunt româncele!

Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Frumuseţe

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: