Sunt frumoasă atunci când pielea îmi este catifelată

Frumusețea nu e corectă! Nu toată lumea se naște cu genele perfecte. Nimeni nu e perfect simetric. Dar, oare frumusețea nu e în ochiul celui ce privește? Dacă cel ce privește se uită în oglindă? Cum ajungem să ne simțim frumoase? Ce ne face mai frumoase?

Se spune să nu judeci o carte după copertă, dar o copertă frumoasă cere o citire mai atentă.

Există un studiu realizat în 2008 care a arătat că femeile care zâmbesc sunt percepute ca fiind mult mai atrăgătoare, indiferent de felul în care arată. Oamenii care zâmbesc ne trimit semnale pozitive.

Pe tine ce te face să zâmbești? Râsul copilului tău? Sclipirea din ochi a soțului tău? O sesiune de shopping?

Dacă frumusețea interioară se cultivă cu zâmbete, oameni calzi și gânduri bune, cea exterioară are nevoie, asemenea unei flori, de atenție, apă și nutriție.

Un ten cu piele catifelată, un ten care te face să te simți frumoasă îți este mai la îndemână decât crezi. Un ritual de frumusețe cu produsele Gerovital Plant  te va face să îți spui în fiecare dimineață când te vezi în oglindă “Sunt frumoasă”.

Gerovital e brandul numărul 1 în categoria îngrijirea feței în România, așa că ai de unde să alegi produsele potrivite ție. Uleiul de mac organic conținut de produsele Gerovital Plant va preveni deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor și  îmbătrânirea prematură a pielii.

Alege să-ți demachiezi zilnic tenul cu apa micelară hidratantă Gerovital Plant. E doar primul pas către pielea catifelată pe care o iubești.

Aplică crema hidratantă pe pielea feței, a gâtului și a decolteului pentru a-ți hrăni pielea înainte de a-ți începe ziua. Dacă tu îți iei nutrienții la micul dejun și pielea ta are nevoie de hrănire.

Nu uita de ochi și buze! Aceste două zone sensibile au nevoie de îngrijire specială. Aplică crema fermitate contur ochi și buze de la Gerovital Plant tapotând zonele în mod circular cu degetul inelar (e degetul care are o atingere mai delicată decât celelalte degete).

Un ritual simplu și eficient în fiecare dimineață care te va ajuta să îți hrănești pielea din exterior. Pentru o piele catifelată și frumoasă nu uita să te hidratezi corespunzător și să mănânci alimente bogate în vitaminele A, C, E.

Semnează manifestul pentru frumusețe și hai să arătăm cât de frumoase sunt româncele!

Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Frumuseţe

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: