Sunt frumoasă atunci când ochii îmi sunt luminoși

Spunem adesea că frumusețea vine din interior. Adevărat sau nu, un lucru este cert – frumusețea trebuie întreținută. Când vine vorba de frumusețea tenului, știm cu toate că, pentru o piele fără imperfecțiuni, e important să avem un ritual zilnic de îngrijire și mai ales să începem să acționăm cât mai devreme.

Primele semne ale îmbătrânirii apar, din nefericire, destul de devreme pe fața noastră. Începând cu vârsta de 25 de ani ridurile de expresie și liniile fine încep să-și facă simțită prezența în jurul ochilor și în jurul buzelor, iar îngrijirea zilnică este singura cale prin care le putem întârzia apariția.

Demachierea, ritualul de bază pentru un ten curat și sănătos

Multe femei consideră că o cremă de față este suficientă pentru ritualul zilnic de îngrijire, însă lucrurile nu stau chiar așa. În primul rând, demachiantul ar trebui să fie o prioritate, chiar și în cazul femeilor care nu se machiază.

Un demachiant delicat, precum o apă micelară, înlătură impuritățile de pe ten, dar și sebumul, și are proprietăți antioxidante și calmante. În funcție de tipul de ten, putem opta pentru o apă micelară sau putem alege un lapte vitaminizant demachiant. În orice caz, procesul de demachiere ar trebui să se încheie întotdeauna cu aplicarea unei loțiuni tonice, antioxidante, care să pregătească pielea pentru aplicarea unui produs dedicat hidratării.

În gama Gerovital Plant, cu ulei ecocertificat din flori de mac, găsești toate produsele de care ai nevoie pentru un ritual complet și corect de demachiere. Uleiul ecocertificat din flori de mac este ingredientul ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor sensibile, deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii.

Îngrijirea pielii din jurul ochilor, secretul unei priviri luminoase

Odată încheiat procesul de demachiere, e timpul să trecem la hidratare. Știi deja că e foarte important să alegi o cremă hidratantă potrivită tipului tău de ten. Ceea ce poate nu știi însă e că o cremă de față nu este la fel de eficientă pentru zona ochilor precum este un produs dedicat.

Produsele destinate îngrijirii pielii sensibile din jurul ochilor şi buzelor au adesea formule special concepute pentru stimularea colagenului, deoarece, așa cum îți spuneam mai sus, primele semne ale îmbătrânirii apar exact în aceste zone.

De exemplu, crema fermitate contur ochi si buze Gerovital Plant, cu ulei ecocertificat din flori de mac, de la Gerovital Plant, asigură un plus de protecție fibrelor de colagen și elastină deoarece conține ingrediente-cheie pentru hidratare și pentru prevenirea procesului de îmbătrânire prematură – ulei de avocado, ceară de albine, vitamine și, desigur, uleiul organic din flori de mac.

Sunt frumoasă când am grijă de mine

Asta ar trebui să știi mereu. O piele sănătoasă este o piele îngrijită și pentru a avea o privire seducătoare, luminoasă, mereu tânără, e important să folosești produsele potrivite, încă de la apariția primelor semne ale îmbătrânirii.

Semnează manifestul pentru frumusețe și hai să arătăm cât de frumoase sunt româncele!

Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Frumuseţe

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: