Sunt frumoasă atunci când mă simt bine în pielea mea

Pielea noastră are nevoie de o îngrijire pentru a-și păstra frumusețea, motiv pentru care trebuie să folosim produse de cea mai bună calitate. Însă alegerea nu este niciodată ușoară din cauza numeroaselor nevoi ale pielii. Ne dorim în același timp să îi redăm elasticitatea și fermitatea, dar și să asigurăm hidratarea optimă a epidermei sau să calmăm zonele sensibile.

Pentru fiecare problemă cu care se confruntă pielea ta, specialiștii Gerovital au găsit soluția. De aproape 50 de ani, experții brandului îmbină tradiția cu inovația în cosmetică pentru a celebra frumusețea.

Produsele Gerovital răspund tuturor nevoilor tale zilnice (demachiere, îngrijire corporală, îngrijirea tenului și a părului) și au acțiuni personalizate pentru nevoile fiecarui tip de ten  (hidratare, nutriție, protecție, antirid, antioxidare, calmare). Sunt testate dermatologic, pentru a putea fi bine tolerate de către piele, iar eficiența lor este  confirmată prinmasuratori instrumentale.

Pentru ca tu să te simți bine în pielea ta fără grija chimicalelor care îți agresează pielea, noi îți recomandăm gama Gerovital Plant cu ulei ecocertificat din flori de mac, gamă formată din produse naturale, fără parabeni.

Ingredientul cheie este uleiul ecocertificat din flori de mac, ingredientul natural ideal în tratamentul cosmetic al pielii sensibile, deshidratate și expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii. În plus, uleiul din flori de mac are și un efect calmant și de protecție în cazul pielii alergice.

Nu în ultimul rând, formulele produselor Gerovital Plant au la bază ingredienţi activi de ultimă generaţie şi sunt create în colaborare cu specialişti din domeniul medical, care cunosc îndeaproape particularităţile nevoilor speciale de îngrijire.

Semnează manifestul pentru frumusețe și hai să arătăm cât de frumoase sunt româncele!

Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Frumuseţe

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: