Succesul în afaceri în funcţie de zodie

De Corina Buhagiar pe 06 septembrie 2010

Teoretic cel puţin, Fecioarele sunt în fruntea listei. Astrele au înzestrat pe unii cu mai mult fler în afaceri, în timp ce altora le-a dat mai mult simţ artistic…
Guvernate de Mercur, Fecioarele au un simţ dezvoltat al banilor şi „mână bună” în afaceri. Din păcate, de multe ori analizează prea mult şi pierd câteodată ocaziile. Prudenţa în manevrarea banilor le face să nu rămână niciodată descoperite, dar se pot zgârci când ţi-e lumea mai dragă sau se tem să rişte, iar cine nu riscă nu câştigă.

Aşa că se pot trezi întrecute de Tauri, care au toată răbdarea din lume, o perseverenţă de admirat şi „miros” imediat de unde ies bani. La fel ca şi prietenii lor, Scorpionii. Aceştia din urmă ar face afaceri pe „picior mare”, dacă învaţă să nu se arunce şi să nu mai joace – riscant – totul pe o carte.

Gemenii
se descurcă şi ei binişor. De multe ori însă o fac mai bine în slujba altora decât pe cont propriu. Exact pe dos decât Capricornii. Aceştia se lansează mai greu şi ating succesul mai târziu în viaţă, dar independeţi şi fără să mai depindă de nimeni.

Tot în prima parte a topului se află şi semnele de foc, dinamice şi întreprinzătoare prin excelenţă. Leii se folosesc de charisma şi forţa înăscute ca să-şi pună afacerile pe roate, Săgetătorii sunt norocoşi şi au o mulţime de relaţii, iar Berbecii sunt în stare să se zbată până în pânzele albe.

Foto: Shuttertstock

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital

Prima poză cu Florin Busuioc, după ce a fost externat din spital