Studii: Ce am invatat despre relatii in 2016

De Claudia Grigore pe 05 ianuarie 2017
Există foarte multe studii care au fost publicate în 2016 și care au ca subiect relațiile romantice dintre bărbați și femei.

Unele ne aduc lămuriri serioase legate de relații. Iată care sunt cele mai fascinante descoperiri legate de relații în 2016.

Care este cel mai potrivit cadou pentru iubitul sau iubita ta

Un studiu efectuat de Universitatea din California a arătat că cel mai frumos cadou pentru partnerul de viață este o experiență (o vacanță în doi, bilete la un concert). Experiența întărește relația și apropie partenerii.

Selfie-urile pot distruge o relație

Știa toată lumea faptul că rețelele sociale tind să aibă un efect negativ asupra relațiilor interumane. Un studiu realizat de Universitatea din Florida că persoanele care postează selfie-uri pe rețelele sociale au tendința de a fi extrem de încrezătoare în felul în care arată, dar care se confruntă cu probleme legate de gelozie în relațiile lor.

Serialele sunt bune pentru o relație

Bingingul este util pentru o relație conform unui studiu. Se pare că serialele sunt responsabile pentru apropierea dintre cei doi partneri.

Relațiile ne afectează somnul

Se pare că dacă ai probleme cu somnul înseamnă că ai probleme cu relația în care ești implicat. Un studiu a concluzionat că o relație fericită înseamnă parteneri fericiți și somn de calitate bună, pe când o relație  toxică provoacă stres și anxietate ce duc la lipsa unui somn bun.

Relațiile fericite ne mulțumesc mai multe decât o fac banii

Se pare că expresia “banii nu aduc fericirea” este adevărată. Un studiu făcut în Marea Britanie a arătat că o relație sănătoasă aduce mai multă fericire decât banii.

Sursa foto 123rf

Citește și Cele 7 păcate mortale ale unei relații

Citește și Zodiile cu cele mai lungi relații de dragoste

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"