Strălucire la lansarea „Iubire şi onoare”

De Diana Sorescu pe 21 septembrie 2010

Telenovela „Iubire si onoare”, cel mai nou proiect marca Acasă, difuzată de luni până joi, de la 20:30, a avut parte de o lansare plină de fast, aseară, în Turabo Society Club.
Peste 200 de actori, ziarişti şi invitaţi au luat parte aseară la o gală demnă de covorul roşu.

Primii sosiţi au fost Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici, amândoi extrem de emoţionaţi. Într-o superbă rochie aurie marca Krista&Joel, special creată pentru ea, Mădălina Drăghici, protagonista telenovelei „Iubire şi onoare”, a strălucit la braţul lui Radu Vâlcan.

Una dintre apariţiile serii a fost Diana Dumitrescu, sosită direct de la filmările din Turcia unde a trecut printr-o schimbare majoră de look. Ea a îmbrăcat la lansare o creaţie Osklen, o superbă rochie cu accente futuriste.

Nici Adela Popescu nu a fost mai prejos. Vedeta ce va participa sezonul acesta la „Dansez pentru tine” a ales să poarte o rochiţă simplă, scurtă, albă, creaţie personală, ce s-a asortat perfect cu noua culoare a părului şi i-a pus în evidenţă bronzul.

Parada modei a continuat odată cu apariţia Nicoletei Luciu pe covorul roşu. Într-o rochie mulată, stropită cu paiete şi cristale, marca Sabre, Nicoleta a semănat cu o divă de peste Ocean: „Mi-am dorit pentru această seară specială să strălucesc la braţul iubitului meu, Zsolt. Am ales rochia în urmă cu o lună şi am avut emoţii până a fost gata”, a mărturist actriţa din „Iubire şi onoare”.

Finalul proiecţiei „Iubire şi onoare” din Turabo Society Club a fost întâmpinat cu aplauze de toţi cei prezenţi, semn că telenovela are potenţial şi va avea o mulţime de privitori fideli.

Strălucire la lansarea "Iubire şi onoare"

Foto: PR

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi