Zodii care nu au noroc în dragoste săptămâna viitoare

De Libertatea.ro, pe
Horoscop Urania : Previziuni astrologice pentru perioada 11 – 17 aprilie 2015

Două sunt evenimentele astrologice ale săptămânii viitoare. Ele sunt legate de traseul planetelor personale Venus și Mercur care schimbă semnul zodiacal: Venus va intra în zodia Gemenilor în după-amiaza zilei de 11 aprilie iar Mercur va intra în Taur la începutul zilei de 15 aprilie. În felul acesta, ponderea pe care avut-o până acum zodia Berbecului se atenuează, pentru că o parte dintre planetele care s-au aflat acolo în ultimele săptămâni au părăsit semnul de Foc și au intra fie în zodia de Pământ a Taurului, fie în cea de Aer a Gemenilor. Cu Soare, Uranus și Lună (pe 17 și 18 aprilie), zodia Berbecului rămâne una puternică dar nu mai are forța de impact pe care am cunoscut-o pe pielea noastră în perioada anterioară.
Pragmatismul se va accentua o dată cu cu 15 aprilie când Mercur se va îmbiba de vibrația semnului de Pământ pe care va începe să-l traverseze și, alături de Marte, va alcătui o pereche eficientă în chestiunile practice, pecuniare sau administrative.
Venus va intra în Gemeni pe 11 aprilie și de acolo va induce un influx favorabil comunicării, gândirii, călătoriilor, întâlnirilor.

Citește mai departe horoscopul Uraniei pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!