Workshop Psychologies: Seducția și frumusețea feminină

De Revista Psychologies pe

Echipa revistei Psychologies, impreuna cu trei invitati de seama: Daniela Nane, Ana Morodan si Marius Chivu te invita sa redescoperi frumusetea si feminitatea indiferent de varsta, miercuri 4 iunie 2014 la Instititul Francez, intre orele 18.30 – 21.00.
Vei observa ca sunt atragatori cei care te impresioneaza, care degaja energie, bucurie de a trai, pe scurt: chef de viata! Societatea noastra asociaza frumusetea cu tineretea si atat. Dar nu suntem obligati sa ne conformam acestei conceptii superficiale.
Intreaba-te: „cum as putea sa ma simt sedu­ca­toare?”, si nu „cum as putea sa fiu seducatoare?”. Seductia poate fi po­ten­tata prin acceptarea de sine pe plan fizic, emotional, social, adica sa fii in armonie cu ceea ce esti si ceea ce ma­nifesti in exterior.
Mul­te femei,  in loc sa se foloseasca de diverse trucuri precum imbra­caminte, accesorii, cu­vinte, diverse activitati prin care ele sa se sim­ta bine, incearca sa imite ceea ce faceau in urma cu cativa ani sau copiaza alte persoane. Asta creeaza un decalaj intre ceea ce sunt ele insele si ceea ce arata la exterior.
Află mai multe detalii despre eveniment pe site-ul Psychologies!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro