VOCEA ROMÂNIEI revine cu sezonul 2 începând de marţi seară

Show-ul „Vocea României” revine, marţi, de la ora 20.15, la Pro TV, cu un nou sezon ce promite o confruntare şi mai aprigă între cei patru antrenori de super talente – Loredana, Smiley, Horia Brenciu şi Marius Moga
Zeci de voci dintre cele mai bine antrenate, cântăreţi consacraţi sau aflaţi la început de drum, foşti concurenţi care au experimentat deja bucuria succesului şi celebritatea şi patru antrenori hotărâţi să exploateze la maximum talentul celor aflaţi în concurs se vor întâlni din nou la Pro TV, în cel de-al doilea sezon al show-ului total „Vocea României”.
Din 25 septembrie, în fiecare marţi, de la ora 20.15, emisiunea pe care milioane de români au urmărit-o cu sufletul la gură se va întoarce la Pro TV, cu un nou sezon ce promite o confruntare şi mai aprigă între cei patru antrenori de super talente, potrivit Mediafax.
Smiley, Horia Brenciu, Loredana şi Marius Moga vor lansa fiecare în competiţie câte 14 concurenţti, cu doi mai mult de fiecare faţă de sezonul trecut. Lupta pentru premiul de 100.000 de euro şi titlul de „Vocea României” se va dovedi mai dură decât în sezonul trecut, pentru că, alături de concurenţii care au convins juriul prin calităţile lor vocale se vor afla şi artişti care fac deja parte din peisajul muzical românesc. Prin poarta către celebritate care este „Vocea României” se pregătesc să treacă Tibi Scobiola, Dalma – pe care telespectatorii Pro TV au putut să o vadă şi să o asculte şi la „Land of Jokes”, David Bryan, solistul trupei Hotel FM, câştigătorii selecţiei nationale Eurovision 2011, Elena Vasile, solista trupei Electric Fance, Cristi Nistor şi Andreea Olariu, pentru a enumera numai câteva nume impuse deja în muzica românească.
„Nivelul vocilor din acest sezon a crescut şi mai mult. Ne-a fost foarte dificil să alegem, dar cu toate astea show-ul va fi unul nebun!!! Faptul că în competiţie avem voci care sunt deja în industria muzicală e o dovadă a faptului ca «Vocea României» oferă orizonturi uriaşe. Aici este un loc în care se nasc prietenii, colaborări şi contracte!”, a declarat Smiley. „Avem elevi foarte mulţi şi de foarte bună calitate. Din acest motiv ne-a fost foarte greu să alegem şi sper ca acest sezon să fie şi mai incitant decât primul. Vocile deja cunoscute publicului nu fac decât să mărească miza concursului şi să demonstreze că acest show te duce la nivelul urmator al carierei”, spune şi Loredana. Pe lângă concurenţii deja cunoscuţi publicului, telespectatorii vor avea parte de nişte surprize nemaipomenite şi vor asculta voci care îi vor convinge instantaneu că merită un loc pe piaţa muzicală.
Foştii concurenţi Ştefan Stan, Cristian Sanda, Iuliana Puşchilă, Dragoş Chircu, Oana Brutaru, Daniel Max Dragomir, Robert Patai, Irina Tănase, Vlad Gliga şi Alina Toma se vor afla şi ei în platoul emisiunii „Vocea României” pentru a fi alături de foştii lor antrenori, dar şi pentru a urmări concurenţii care vor trece prin aceleaşi emoţii ca şi ei.
Foto:
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!