Video. Profesor de engleza filmat in timp ce saruta o eleva

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 01 iunie 2018, 10:38
UPDATE

. Recent, profesorul de engleza și-a explicat gestul, spunând că a vrut să o încurajeze pe elevă. ”Fata trecea printr-o perioadă mai grea şi avea probleme cu colegii. Fiind supărată, am făcut lucrul acesta să îi ridic moralul şi să o protejez. Este greşit că am încurajat-o, dar nu este greşit să încurajezi pe cineva care este sensibil. Îmi reproşez că am sărutat-o de faţă cu colegii. Rolul nostru ca dascăli, bine eu am fost, este să îi încurajăm. A fost un moment de slăbiciune”, a spus barbatul citat de stirileprotv.ro.

Un profesor de engleza din Sighetul Marmației a fost filmat de elevii săi în timp ce săruta o altă elevă, în vârstă de numai 15 ani. Gestul revoltător a avut loc în fața clasei, de față cu ceilalți copii. 

Aceștia au postat pe Youtube clipul în care se vede clar cum profesorul o sărută pe fată și o pipăie, fără să-i pese că ceilalți colegi sunt martori. Copiii au spus că bărbatul i-ar fi promis tinerei o notă de trecere în schimbul sărutului.

Conducerea școlii s-a autosesizat în acest caz, iar după o discuție, profesorul de engleză a decis să-și dea demisia.

„Am discutat de dimineață cu conducerea unității de învățământ. Ieri am fost informați despre acest incident reprobabil. Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la acest incident regretabil, a avut o discuție cu profesorul de engleză, care și-a recunoscut fapta și totodată gravitatea acestei fapte și și-a dat demisia. Și-a dat demisia din învățământ, el fiind titular pe catedra de limba și literatura engleză de la un liceu tehnologic din Sighetu Marmației.

Asemenea comportamente deviante nu au ce sa caute în niciun context și cu atât mai mult într-un context educațional.

Nu se verifică ipoteza că ar fi fost o condiție sărutul pentru nota de trecere. Din discuții cu conducerea școlii a rezultat faptul că eleva învață bine și oricare ar fi motivele, nu se pot justifica astfel de comportamente în cadrul educațional”, a declarat Adriana Meșter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!