Vedeta din Baywatch, Erika Eleniak, vine în România pentru “Celebrity party” de la Mamaia

De Unica.ro, pe

Actriţa americană Erika Eleniak, cunoscută datorită rolurilor din Baywatch şi E.T., dar şi apariţiilor de pe coperta Playboy, va sosi săptămână viitoare în România pentru a lua parte, în calitate de invitat special, la “Celebrity Party”, care va avea loc la clubul Le Gaga din Mamaia.
De asemenea, artista va promova şi gala Superkombat World Grand Prix, programată pentru 2 august pe litoral, evenimentul cu duelul principal dintre Cătălin Moroşanu şi grecul Giannis Stoforidis urmând să fie transmis în direct în 90 de ţări de pe 5 continente.
După ce a făcut furori interpretând-o pe Shauni McClain în celebrul serial TV Baywatch, alături de David Hasselhof, Erika Eleniak va vizita în premieră ţara noastră, astfel că în cele patru zile pe care le va petrece în România şi-a propus să cunoască tradiţiile autohtone. Vedeta va ateriza joi după-amiază pe aeroportul Otopeni, unde va fi preluată de o echipă de securitate de la SWAT Force, şi nu va oferi nicio declaraţie.
Ulterior, Eleniak va lua prânzul la Cocoşu Roşu, cel mai cunoscut restaurant bio din Capitală, bucătarii pregătindu-i deja un meniu special cu preparate româneşti. „A fost una dintre solicitările ei speciale, să cunoască bucătăria noastră. De asemenea, şi-a dorit ca programul să fie unul strict, astfel că în afara evenimentelor pe care le anunţăm oficial, nu va avea alte apariţii publice şi nici nu va face declaraţii”, au precizat Oana Irimia şi Flavia Covaciu, reprezentantele Luxury Events, compania care o aduce pe vedetă în România.
Fostul playmate Playboy îşi va petrece prima noapte în România la hotelul Premier Palace, unde va beneficia şi de cel mai modern Spa din Capitală, iar vineri dimineaţă, de la ora 11:00, va susţine o conferinţă de presă, la magazinul Korakor de pe Calea Victoriei, cu ocazia lansării unui nou brand de îmbrăcăminte.
Miss Baywatch la Mamaia
Erika Eleniak va pleca imediat după conferinţă spre Mamaia pentru “Celebrity Party” de pe plaja Le Gaga, programată să înceapă la ora 18:30. Actriţa, care va purta o ţinută semnată de Andreea Dogaru (n.r. designerul va avea şi un o prezentare de modă în cadrul evenimentului), va juriza un concurs de miss alături de doctorul estetician Kasem, promotorul Eduard Irimia, Cătălin Botezatu, Dana Săvuică şi Marian Dumitru. Fetele de la Miss Baywatch vor purta celebrele costume roşii din serial, iar toate câştigătoarele vor fi selectate ca fete de ring pentru gala Superkombat World Grand Prix, care va avea loc pe 2 august pe litoral.
Ultima apariţie publică din sejurul celebrităţii de la Hollywood în România va avea loc în seara, de sâmbătă, 26 iulie, la restaurantul Fattoria din Mamaia, unde va fi prezentă pentru un dinner show şi o sesiune de poze şi autografe, singura de altfel programată în toate aceste zile. „Scopul acestor două evenimente este ca fanii să aibă posibilitatea de a face cunoştinţă cu vedeta şi să poată interacţiona cu ea. Este un concept pe care îl lansăm în premieră în România, iar astfel de petreceri vor avea loc la fiecare două luni în ţara noastră”, au mai afirmat reprezentantele Luxury Events, partener al Superkombat la toate evenimentele transmise în direct de Eurosport.
 

Vedeta din Baywatch, Erika Eleniak, vine în România pentru “Celebrity party” de la Mamaia
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!