Ce n-a văzut Parisul! Premieră pentru lumea modei!

De Unica.ro, pe

Silvia Terziu, un designer roman stabilit de 4 ani la Paris a acaparat pe 7 iunie centrul Timisoarei pentru un defileu de moda inedit!
Silvia Terziu, designerul roman care a cucerit Parisul si  care intentioneaza sa o “curteze” pe celebra Lady Gaga, deoarece i-a pregatit o sofisticata rochie din 3.400 de perle veritabile pe care urmeaza sa i-o trimita binecunoscutei artiste, a pus la cale un eveniment de mare anvergura la Timisoara.
Silvia Terziu are acum un nou motiv de mandrie!  A organizat pe 7 iunie la Timisoara o adevarata parada a modei! Silvia a intins covorul rosu pe strazile din Timisoara pentru o prezentare de moda cum n-a vazut Parisul! A realizat un adevarat defileu de moda in plin centrul Timisoarei, iar proba de foc pentru manechine a fost covorul rosu, lung de 300 de metri, intins din fata Operei din Timisoara, pana la Fantana arteziana.
Designerul roman stabilit la Paris a oferit astfel celor prezenti la eveniment o adevarata parada de moda! 20 de modele au defilat in cate o tinuta Silvia Terziu la Timisoara, in timp ce 20 de bodyguarzi au supravegheat buna desfasurare a evenimentului cu atentie. Incantata de ceea ce a iesit pe 7 iunie la Timisoara, Silvia Terziu se gandeste serios sa organizeze cate un astfel de defileu in fiecare oras al tarii noastre.

Silvia Terziu a avut sansa de a lucra alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton!

Silvia Terziu s-a nascut în Timisoara, iar in cazul ei, pasiunea pentru moda a inceput la varsta de 11 ani, cand a inceput sa frecventeze cursurile Liceului de Arte Plastice din Timisoara. Timpul a trecut, iar romanca noastra a  absolvit Universitatea Internaţionala de Moda Esmod din Paris. Creaţiile sale au apărut în publicatii precum: Marie Claire, France 2 sau Le Figaro. Silvia a fost discipola lui Stephane Rolland, designerul partener al Festivalului de la Cannes si a avut sansa de a lucra alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton.

Silvia Terziu a reusit o premiera pentru moda romaneasca de avangarda: una dintre piesele sale vestimentare a fost expusa la Muzeul Postei Franceze din Paris, succesul repurtat determinand conducerea institutiei sa extinda aceasta expozitie in intreaga Franta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!