Vali Bărbulescu: Liberty Parade, cea mai bună metodă să fii high fără legale sau ilegale

De Diana Zagrean, pe

Vali Bărbulescu – cel mai cunoscut DJ din România şi realizatorul emisiunii iDrive de la Radio 21– este unul dintre DJii care vor pune muzică pe scenă Liberty Parade, în cadrul celui mai mare eveniment dance din istoria radioului, organizat de Radio 21, care va avea loc pe 28 iulie 2012 pe plaja dintre Venus şi Saturn – Liberty Parade 2012.
Pentru Vali Bărbulescu, Liberty Parade este „Cea mai bună metodă să fii high fără legale sau ilegale iar show-ul se vede de pe scenă „Fantastic! Este cel mai bună imagine pe care o poate vedea un DJ în România. Peste 80 000 de oameni cu mâinile în aer … fuck*n awesome!”.

DJ-ul Radio 21 se va afla pe Liberty Parade Arena, unde a pregătit un super set pentru miile de suflete care vor fi prezente la eveniment.
„Sentimentul pe care îl ai atunci când eşti pe scena Liberty Parade nu se poate compara cu nimic. Când vezi atâtea mâini ridicate în aer, când vezi cum toată lumea dansează… Sper să ne vedem şi în acest an într-un număr şi mai mare! Hai să sărim de 100.000 de party people!”, spune Vali Bărbulescu.
Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance din România şi are loc pe 28 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn. Djii Radio 21, DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Vali Bărbulescu, Adrian Eftimie, Vika Jigulina, Raoul Russu, DJ Allen şi DJ Kruger, promit ore întregi de distracţie şi muzică bună. Eveniment organizat de Radio 21 şi Music Channel cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia. Refreshed by Pepsi!
Vali Bărbulescu poate fi ascultat la Radio 21 într-un program zilnic de două ore, între orele 16:00 si 18:00.
Foto:PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro