Tudor Turcu, la audiţiile X Factor din Bucureşti!

De Unica.ro, pe

Tudor Turcu, câştigătorul celui de-al doilea sezon X Factor a retrăit în aceastã dimineaţã, pentru câteva clipe, emoţiile primilor paşi în lumea celebrităţii.
Tânărul a venit la audiţiile X Factor din Bucureşti, a reîntâlnit o parte din echipă şi a avut o vorbă de încurajare pentru concurenţi. Prima etapă a audiţiilor X Factor se încheie astãzi. Urmează audiţiile cu juriul!

Sute de oameni s-au strâns încã de la primele ore ale dimineţii în faţa Palatului Copiilor din Bucureşti, gata să demonstreze că au factorul X. Cu toţii au înfruntat căldura şi au aşteptat să convingă că au voce si charismă, că pot face show şi pot transmite emoţie.

Tudor Turcu, câştigătorul celui de-al doilea sezon X Factor a fost şi el prezent la audiţii şi a refăcut primii paşi care l-au condus spre marele premiu de 200.000. A trecut pe la pupitrul de înscrieri, ar fi primit o brăţară roşie, dacă ar mai fi participat şi anul acesta, i-ar fi aşteptat pe Răzvan şi Dani, ar fi filmat câteva cadre şi ar fi intrat cu inima cât un purice în sala de audiţii.
Astãzi însã, Tudor a trecut pe la înregistrãri, dar doar pentru a saluta echipa şi a mers direct în mijlocul concurenţilor, urându-le baftã. Le-a transmis sã rãmânã mereu naturali şi sã-şi pãstreze emoţiile, pentru cã altfel nu au ce cãuta la X Factor. În urmă cu un an nu spera că va ajunge cunoscut în întreaga Românie, însă a crezut în visul său şi a ajuns câştigătorul celui de-al doilea sezon X Factor România şi al marelui premiu în valoare de 200.000 de euro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!