Transformă-ţi pasiunea în job! Academia Pro Education îţi oferă soluţia

De Unica.ro, pe

La Brunch-ul Pro educație de joi au participat numeroși oameni de presă și lideri de opinie din blogosferă și au discutat despre vocație, profesii și dezvoltare personală.
Gabriela Maalouf, fondatoarea Academiei Pro Education a vorbit împreună cu invitatele sale despre cum o mare parte din adulţi, deşi au terminat o facultate ajung mai târziu să practice cu totul şi cu totul alta meserie. Când ajungem la un punct în viaţă, în care vrem să ne reorientăm profesional, avem nevoie de curaj, ambiţie, devotament, încredere de sine şi multă pasiune. La acestea, se adăugă cursuri de formare profesională, care să susţină baza teoretică şi un curs de dezvoltare personală, care să ne arate în ce moment al carierei ne aflăm, care este potenţialul fiecăruia, pe ce putem să ne bazăm din abilitaţile deja descoperite si dezvoltate şi în ce direcţie putem să ne dezvoltăm şi mai mult.
„Femeile în perioada sarcinii se redescoperă şi realizează că locul de muncă şi meseria pe care o practică nu le mai aduce satisfacţia dorită. Acestea au nevoie de sprijin să pornească pe un nou drum, sprijinul familiei, al nostru şi al speacialiştilor care prin intermediul cursurilor să ajute la dezvoltarea personală şi reorientarea profesională”, ne informa Elena Goron, una din invitatele speciale din cadrul Brunch-ului, preşedinta Asociaţie Work at Home Moms.
„Facultatea pe care o urmezi, planurile pe care le faci la început, nu au nicio legatură cu adevărata vocaţie, cu pasiunea. Vine o zi când ai mai mult curaj, îţi dai demisia şi hotărăşti să te reorientezi profesional. De la Turism şi PR am ajuns să am un restaurant şi sunt mai fericită ca oricând”, a completat Elena Platon, manager Beautyfood.
În cadrul evenimentului, invitaţii au participat şi la un joc test interactiv, care face parte din cursurile de dezvoltare personală susţinute de Gabriela şi care a scos la iveală tipul fiecărui invitat: kinestezic, auditiv sau vizual. În funcţie de acestea putem să ne orientăm în alegerea meseriei sau putem încerca să egalăm simţurile între ele, astfel încât să ajungem la un echilibru senzorial.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!