Televiziunea BBC a angajat o tânără cu handicap pentru rubrica meteo

De Oana Savin, pe
Televiziunea britanică BBC a angajat o persoană cu handicap pentru a prezenta rubrica meteo, decizie luată de conducerea a decis să ofere oamenilor cu dizabilități despre ce înseamnă această muncă.

Lucy Martin, care s-a născut fără jumătate din mâna dreaptă, susține că întotdeauna a fost interesată de rubrica meteo.

După trei săptămâni în care a observat cum se practică această meserie, ea a avut ocazia să își încerce norocul în fața camerei.

Citește și: Motivul incredibil pentru care o femeie din America a chemat poliția VIDEO

Mereu am fost interesată de meteo. Sunt britanică! Totodată, mai iubesc și geografia, ceea ce m-a făcut să obțin o licență în acest domeniu! După licența în geografie, am ajuns meteorolog. În acest domeniu, cu cât înveți mai mult, cu atât vrei să afli mai mult”, a afirmat tânăra pentru Disability Horizons.

Martin a explicat că handicapul ei nu o împiedică să își facă meseria cum trebuie, mai ales că și-a dorit întotdeauna să fie prezentatoare.

Handicapul meu m-a adus la BBC și am avut destul noroc să mă învețe cineva cym se face această meserie. CU multă muncă grea, am ajuns să ocup postul”, a mai spus fata.

Citește și: Ioana Grama își dorește să schimbe mentalitatea oamenilor

Potrivit acesteia, telespectatorii care au remarcat handicapul ei i-au trimis mesaje pozitive.

Mulți oameni mi-au spus că inspir atunci când apar pe ecran. Primesc foarte multă susținere în ceea ce fac. Totuși, am mai avut și câteva comentarii rele, dar au fost foarte puține”, a subliniat Lucy.

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro