Tatăl băieţelului ucis de maidanezi face mărturisiri cutremurătoare

De Libertatea.ro, pe

În 20 de ani, autorităţile n-au fost în stare să rezolve problema maidanezilor. În 20 de ani, edilii de la conducerea Primăriei Capitalei au tot amânat găsirea unei soluţii pentru câinii fără stăpân şi la fel au făcut şi parlamentarii.
În tot acest timp, organizaţiile pentru protecţia animalelor s-au tot înmulţit, au făcut bani frumoşi, iar câinii au rămas tot pe străzi. Ultima cifră arată că în Capitală sunt 65.000 de maidanezi. Atât de agresivi, încât au reuşit să rupă în bucăţi un copilaş de 4 ani.
Culmea e că, potrivit reprezentanţilor Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) din cadrul Primăriei Capitalei, unul dintre câinii care au omorât copilul, cel cu sânge pe bot, aparţine unui ONG intitulat Caleidoscop. Femeia care în 2008 a luat acel câine pe semnătură, sub pretext că-l va ţine într-un adăpost, declara recent că are conştiinţa împăcată. Şi atunci apare întrebarea: câţi oameni trebuie să mai moară ca autorităţile să ia măsuri?
Tatăl lui Ionuţ, băieţelul ucis luni de maidanezi în zona parcului Tei, spunea ieri: „Sper ca autorităţile să ia măsuri, ca să nu mai moară alţi copii, aşa cum a murit copilaşul meu”. Familia micuţului Ionuţ este distrusă şi părinţii copilului nu s-au dezlipit ieri de lângă sicriul îngeraşului lor de la capela Bisericii Sfântul Gheorghe din Capitală.
Mai multe pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!