Tânără, arestată în Arabia Saudită după ce a participat la o provocare virală VIDEO

De Oana Savin pe
O tânără din Arabia Saudită a fost arestată după ce a participat la o provocare virală pe internet numită Kiki Challenge.

Femeia a fost reținută, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce a postat pe rețelele de socializare o înregistrare video în care apare sărind dintr-o mașină aflată în mișcare. După ce a părăsit autovehicolul, ea a început să danseze pe ritmul piesei „In My Feelings” a rapperului Drake. În tot acest timp, mașina continua să ruleze pe șosea.

În prezent, fata este acuzată că a încălcat mai multe legi de circulație, a fost îmbrăcată nepotrivit și a dansat în public, notează Khaleej Times.

Tânăra riscă acum să fie condamnată la trei luni de închisoare și să plătească o amendă de aproximativ 800 dolari.

Kiki Challenge este o provocare online ce a devenit populară printre adolescenții din întrega lume. Această provocare presupune un salt dintr-o mașină aflată în mișcare și un dans pe lângă ea pe melodia „In My Feelings”.

Autoritățile din întreaga lume sunt alarmate deoarece provocarea este una periculoasă și pune viețile celor care o acceptă în pericol. DE asemenea sunt puse în pericol și viețile celorlalți participanți la trafic.

Mai mulți tineri au ajuns la spital cu răni grave din cauza Kiki Challenge.

Citește și: Bărbat arestat pentru abuz psihologic, după ce i-a interzis iubitei să folosească rețelele de socializare

Citește și: Motivul incredibil pentru care un bărbat a decis să fie femeie în acte

Sursă foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro