Tabăra BIO Camp 2013 în luna ianuarie

De pe

Cea de a doua editie a taberei BIO Camp are loc în 7-13 ianuarie 2013, in zona Bran. Tabăra este menită să ghideze adolescenţii pentru a-si incepe viata intr-un mod sanatos.
Pot participa astfel in aceasta tabara toti copiii cu indiferent de conditia sociala, materiala, rasa, etnie, sex.

BIO Camp este un proiect care ofera sansa unui numar de 40 de copii cu varste intre 12-18 ani sa se manifeste coerent in directia potentialului lor. In fiecare zi adolescentii:
• vor participa la ateliere educationale sustinute de profesori  voluntari in domeniile: comunicare, matematica, bio-fizica, muzica, arte si sport.
• vor participa la workshop-uri de nutritie, stil de viata sanatos si dezvoltare personala cu specialisti invitati surpriza.
• nu vor lipsi nici activitatile distractive specifice taberelor.
Pana la finalul taberei, adolescentii vor invata ca este important sa se hraneasca sanatos, sa faca miscare in fiecare zi si ca au un potentialul unic pentru a-si indeplini orice si a trai implinitor.

Inscrierile in tabara BIO Camp se trimit pana in data de 5.12.2012 la adresa: contact@fundatialifecare.ro
Poate fi inscris orice adolescent cu varsta intre 12-18 ani din Romania, cu rezultate scolare foarte bune. Sunt disponibile 6 grupe: comunicare, matematica, muzica, arte, biologie-fizica si sport.
Tabara BIO Camp are nevoie si de de voluntari: psiholog, profesori de matematica, arte si muzica. (e-mail la: contact@fundatialifecare.ro)

Proiectul BIO Camp este sustinut de unica.ro, Revista Avantaje si ziarul Libertatea.

Acest proiect este o initiativa a Fundatiei Life Care care are ca scop sustinerea vietii si a potentialului uman, in concordanta cu motto-ul „viata este o calatorie spre implinirea personala”. Fundatia Life Care are ca scop imbunatatirea starii de sanatate a populatiei realizata prin proiecte educationale in randul tinerilor, copiilor si adultilor care vizeaza: valorificarea potentialului natural, alimentatie sanatoasa, naturala, BIO. Activitatea fundatiei vizeaza sustinerea persoanelor, in special a tinerilor si copiilor cu potential si capacitati in diverse domenii de activitate prin identificarea, pregatirea si promovarea acestora si prin elaborarea de proiecte personale privitoare la imbunatatirea calitatii vietii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro