Pregăteşte-i o surpriză iubitului tău – un strop de relaxare cu vinurile Aurelia Vişinescu

De Unica.ro pe

Zilele la birou şi săptămânile încep să-ţi pară din ce în ce mai lungi, cu greu te mai poţi concentra, gândul îţi zboară departe, la prima zi de concediu? Nu-i uşor, ştim, tocmai de aceea îţi recomandăm să nu tratezi cu indiferenţă aceste stări.

Remedii sunt foarte multe si variate,  iar la o simpla cautare pe internet, vei gasi gasi zeci de pareri, mai mult sau mai putin avizate. Noi ne-am gandit sa-ti propunem o abordare cu totul si cu totul speciala care sa te duca cat mai aproape de momentele relaxante ale unei vacante reusite.

Un pahar de vin face minuni, fiind dovedit stiintific acest lucru. Inainte de a face o alegere, tine cont de personalitatea si de stilul tau si al iubitului tau. Indiferent de cum arata modul ideal de petrecere a timpului liber, avem pentru tine 4 propuneri de game de vinuri de la Aurelia Visinescu care pot imbogati fiecare minut de relaxare.

•    Nomad este vinul dedicat celor care traiesc pentru a descoperi. Nomadul cauta si gaseste gustul intr-un context modern, e interesat de experiente noi si priveste vinul ca pe un vehicul intre oameni. Pentru nomad, lumea este un puzzle de senzatii in care drumul nu se sfarseste niciodata si calatoriile sunt un fel de a fi, chiar si in lumea vinului.
•    Artisan este linia dedicata  soiurilor romanesti singulare sau cupajate specifice zonei Dealu Mare. Sunt vinuri trecute prin filtrele meticulozitatii, intr-un proces de productie elaborat unde priceperea intalneste inspiratia.
•    Karakter reflecta pasiunea si personalitatea creatorului alaturi de prezenta naturii, legatura definitivata in timp, din care a rezultat un vin puternic. Vinurile Karakter povestesc despre armonia dintre soare, pamant, rod si crezul oenologului.  Aceste vinuri se impun de la prima degustare, ramanand in memoria papilelor, sunt vinuri cu personalitate.

•    Anima este un vin exclusivist, fiind produsul de suflet al Aureliei Visinescu, odrasla rasfatata a podgoriilor lor. Anima inseamna sensibilitatea si pasiune, inseamna implicare cu minte, trup si suflet in descoperirea si celebrarea unui gust luxuriant, plin de surprize.

Acum ca stii personalitatea fiecarei game, tu pe care ai alege-o pentru diseara? Deciziile iti apartin si te definesc in tot ceea ce faci, tocmai de aceea iti sugeram sa faci alegeri doar pe gustul tau.

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge