Surprinde-ți persoana iubită de Valentine`s Day!

De Unica.ro, pe

Fie că vă iubiți ca Romeo și Julieta, fie că vreți să celebrați iubirea pe ritmuri de dans sau doriți să surprindeți iubirea într-un decor încântător, vă așteptăm la Sun Plaza pe 14 februarie, să luați parte la cele mai romantice activități destinate îndrăgostiților!
Balconul îndrăgostiților: fii primul Romeo care ajunge în turnul Julietei și câștigă surprize pentru doi! De Ziua Îndrăgostiţilor, numai la Sun Plaza, perechile vor avea ocazia să-şi mărturisească iubirea asemenea lui Romeo şi a Julietei, la „Balconul Îndrăgostiţilor”. Şi pentru că iubirea trebuie demonstrată şi inima unei domniţe câştigată, reprezentanţii sexului masculin se vor întrece în a-şi declara dragostea, escaladând în timp record zidul balconului pentru a-şi întâlni iubitele. Sun Plaza va recompensa  perechile câştigătoare cu  bilete la film, vouchere la cafenelele centrului comercial şi cine romantice în doi.

Dansează-ți iubirea: Oare dragostea nu este mai dulce în pas de dans? La Sun Plaza, cu siguranţă răspunsul este „da”. Astfel, toţi cei dornici să petreacă un moment special alături de jumătatea lor se pot înscrie gratuit la cursurile de tango, vals şi cha-cha ce vor avea loc pe 14 februarie 2014, în intervalul orar 16:30-20:30, în zona restaurantelor, la etajul 1.

Leagănul îndrăgostiților: surprinde-ți iubirea într-un decor încântător și-ți dăruim fotografia pe loc! Şi cum în dragoste orice zi petrecută împreună trebuie preţuită, îndrăgostiţii se pot fotografia în leagănul special amenajat. Fotografiile vor fi oferite pe loc, astfel încât amintirea să rămână vie în inima celor ce se iubesc.

De Valentine’s Day, Sun Plaza este destinaţia preferată a dragostei!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro