Suma exorbitantă plătită de un turist român pentru un prânz pe Transfăgărășan. „Cartofii, congelați, tari. Să mai mâncați în România!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 iulie 2022, 14:24

Un turist român aflat în vizită pe Transfăgărășan a avut parte de o surpriză de proporții când a primit nota de plată la un restaurant din zona Bâlea Lac.

Bărbatul, aflat în vacanță, a făcut un popas pe Transfăgărășan pentru a mânca, dar nu se aștepta ca pentru câțiva mici, cartofi prajiți, o apă și un suc să scoată din buzunare o sumă atât de mare, mai exact 88 de lei.

Turistul și-a comandat o apă plată la jumătate de litru, care a costat 10 lei, o chilă – 3 lei, un suc Prigat – 12 lei, un sos de usturoi – de 5 lei, două porții de cartofi prăjiți, la prețul de 30 de lei (15 lei/porție) și patru mici, o bucată de 70 de grame costând 7 lei. Astfel, nota de plată pentru prânzul bărbatului a ajuns la 88 de lei. Dacă mai punem și șpaga dată ospătarului, e clar că bărbatul a scos din buzunare 100 de lei pentru cele consumate.

Turistul a ținut să imortalizeze momentul și să-l expună pe rețelele de socializare , gândindu-se că nimeni nu-l va crede când va povesti ce prețuri exorbitante sunt pe Transfăgărășan.

Citeşte şi: Conturile Revolut ale românilor riscă să fie poprite. Avocatul Adrian Cuculis: „Mulți credeau că mitul acesta va merge la infinit”

Uitați și voi cât costă o apă și o porție de cartofi pe Transfăgărășan! Să mai mâncați în România! – a spus bărbatul pe Tiktok, în timp de filma bonul.

@ionutpirjol

♬ sunet original – 🤼‍♂️I O N U ȚP Î R J O L🤼‍♂️

Bărbatul a mai precizat că mâncarea nici mpcar nu a fost bună, deoarece coartofii nu erau naturali, ci congelați și foarte tari:

Congelați. Foarte tari, am mâncat puțin, dacă ajungi în vârf mai bine îți iei pachet decât să mănânci acolo!

Postarea individului a strâns peste 1100 de aprecieri din partea internauților. Unii dintre cei care au văzut bonul au spus că au trecut și ei prin experiențe asemănătoare.

Noi am dat 250 de lei pe 5 ciorbe și 5 sucuri.

Am fost ieri și am dat 180 de lei.

Am fost și eu cu cei mici săptămâna trecută – 1/2pui, cartofi, 2 cârnați și 3 ape = 127 lei – au precizat câțiva utilizatori ai rețelei TikTok în dreptul postării cu prețurile de pe Transfăgărășan.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!