Stephan Pelger și Simone Anes au lansat la București colecția Blossom

De PR, pe

Colecția „Blossom” semnată de duo-ul Stephan Pelger și Simone Anes a fost lansată sâmbătă, 28 aprilie, în lounge-ul The Gang, cu susținerea Mini Cooper.
În prezența a sute de invitați printre care și persoane publice ca Andreea Raicu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Dana Sota, Raluca Lazăruț și pe ritmurile incendiare ale muzicii alese de Simone Anes, au fost aduse în prim plan ținute spectaculoase care fac parte din cea mai nouă colecție, cea de primăvară-vară 2013.
„Colaborarea cu Simone Anes este o sursă de inspirație pentru mine și intenționez să o duc mai departe prin realizarea de noi colecții dedicate petrecerilor. Sunt încântat de invitația celor de la The Gang lounge de a continua pe tot parcursul verii seria de petreceri în care moda, muzica și distracția se îmbină atât de natural” a declarat designerul.
Stephan Pelger și Simone Anes au lansat la București colecția Blossom
Bucurându-se de acelaşi succes ca la Munchen, „Blossom” redă un concept unic de fusion, un duo dintre modă şi ritm, rezultatul fiind un spectacol inedit, surprinzător datorită combinaţiilor neaşteptate de texturi şi culori – paiete şi nuanţele de auriu, bronz, lila și roze.
Debutul lui Stephan Pelger cu unul dintre cei mai renumiţi Dj house-electroglam ai Germaniei, Simone Anes, îşi propune să apropie creaţiile designerului de petrecerile glam şi totodată să ducă brandul pe covorul roşu al celor mai cosmopolite oraşe din lume printre care şi Cannes, Saint Tropez sau Mykonos.
Stephan Pelger și Simone Anes au lansat la București colecția Blossom
Noua linie primăvară-vară 2013 dedicată petrecerilor va fi disponibilă atât la atelierul designerului cât și online.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!