SPRINTENI la ZIUA B

De Unica.ro, pe
Noutatile maratonului de ciclism, marca Riders Club, de la Cernica

Peste o saptamana, padurea Cernica este gata sa fie luata cu asalt de sportivi de toate varstele. Aproape 1.200 de rideri s-au inscris deja in competitia ZIUA B, cel mai mare maraton de ciclism din seria Riders Club, care va avea loc sambata, 18 aprilie. Evenimentul se adreseaza ciclsitilor amatori de toate varstele si toate capacitatile si va avea loc pe malul lacului Cernica si promite o aventura frumoasa de primavara si multa distractie. Pozitionat intr-o locatie diferita fata de editiile anterioare si cu trasee reconfigurate, cel mai mare maraton Riders Club vine si cu multe elemente de noutate in intampinarea pasionatilor de ciclism.

Alaturi de ciclisti se afla eJobs, campionul in recrutarea online din Romania, care indeamna pe toata lumea sa participe si sa ia cateva portii sanatoase de miscare in aer liber si de adrenalina, pentru ca sportul, ca si cariera profesionala, aduce satisfactii si da valoare celor mai frumoase momente pe care le traim.

Ce ne asteapta la Start

La punctul de Start/Finish, unul dintre cele mai importante aspecte ale evenimentului va avea loc o adevarata desfasurare de forte atat din partea organizatorilor, cat si din cea a partenerilor si sponsorilor competitiei.

Citește continuarea pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!