Sorana, imobilizatã de Negru pe platoul de filmare!

De Unica.ro, pe

Campionul divertismentului, Dan Negru nu se poate ţine departe de farse nici pe platourile de filmare „Next Star”. Sorana Darclee a pãţit-o pe pielea ei chiar ieri, când Dan Negru i-a legat şireturile în timp ce Sorana stãtea la poveşti cu una dintre micuţele vedete ale show-ului.
„I-am cam luat frica lui Negru. Mai ales cã îl cunosc de foarte mulţi ani. Ieri mi-a legat şireturile în nod chiar în timpul repetiţiilor, astfel cã am rãmas imobilizatã în mijlocul platoului. Bineînţeles, toţi colegii s-au amuzat, dar şi-au promis cã vor fi cu ochii în patru. Negru e mare farsor, sã nu cumva sã îţi laşi telefoanele pe lângã el, cã e în stare sã dea mesaje întregii liste de contacte.”
Sorana şi Dan se cunosc de mai bine de 16 ani, de pe vremea când acesta prezenta un matinal la Timişoara. „In momentul în care mi-au propus sã fac parte din aceastã emisiune, am acceptat fãrã sã stau pe gânduri. Cunosc echipa de când eram copilã, pentru mine sã revin la Antena 1 e ca şi cum m-aş întoarce acasã dupã mult timp” a mai spus Sorana.
Începând de astãzi, 18 aprilie, telespectatorii o vor putea urmãri pe Sorana în cel mai nou format de divertisment. „Next Star” este emisiunea în care protagoniştii sunt cei mai talentaţi copii ai României, cu vârste între patru şi zece ani, care au fost selectati in urma aptitudinilor deosebite pentru muzica, teatru, dans etc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!