Şomeri de un an, foştii OTV-işti Claudiu Bogdan şi Cristina Coca au fost forţaţi să renunţe la privilegii

De Libertatea.ro pe

Cum, necum, OTV a fost o fabrică de bani pentru Claudiu Bogdan şi Cristina Coca, matinalii de la defuncta televiziune a lui Dan Diaconescu. După închiderea postului, simpaticii prezentatori nu şi-au mai găsit un loc de muncă pe placul lor.
Cristina şi Claudiu nu au mai apărut pe sticlă de un an, aşa că ioc venituri din televiziune! Totuşi, nu şi-au depus actele la şomaj.

Au nişte bani care să le asigure traiul, însă 800 de euro, cât iau din închirierea celor două apartamente pe care le deţin şi care pentru un om de rând ar fi arhisuficienţi, reprezintă un câştig destul de “anemic” în comparaţie cu cât le intra în cont înainte.

Stând la casă, având două maşini şi, cel mai important, doi copii de crescut, ei ne-au mărturisit că s-au văzut nevoiţi să strângă serios cureaua.

Mai exact, nu mai duc viaţa de huzur, lipsită de griji de dinainte, ci trăiesc ca oamenii normali. “Am redus drastic cheltuielile. Printre altele, am decis să folosim doar o maşină, nu pe amândouă, ca să nu mai dăm atâţia bani pe benzină, iar abonamentele telefonice le-am schimbat cu unele mai ieftine, ca să facem economie”, a declarat Claudiu pentru Libertatea.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro