Simona Pătruleasa, folosită ca scut împotriva creditorilor

De Libertatea.ro, pe
După mai multe afaceri eşuate în domeniul imobiliar care l-au îngropat în datorii, Sabin Ivanof încearcă să‑şi salveze şi ultima brumă de avere printr-o schemă la care au apelat şi alţi milionari. Ca să scape de executare, el a trecut pe numele soţiei sale, cunoscuta ştiristă Simona Pătruleasa, toate bunurile.

Afaceristul Sabin Ivanof a intrat în ultimii ani într‑un colaps financiar, ajungând în situaţia de a nu-şi putea plăti la timp nici măcar o rată de 200 de euro. Asta, după ce a investit 1.400.000 de euro într- un imobil din Aviatorilor.

Din cauza unui litigiu, acesta nu a reuşit să vândă toate apartamentele, motiv pentru care nu şi-a recuperat investiţia. Mai grav este însă că firmele pe care Ivanof le-a contractat nu şi-au primit nici ele onorariile, iar acum s-a ajuns la un joc foarte dur în instanţă.

Soţul ştiristei a găsit o metodă pentru a evita să piardă şi ultima brumă de avere pe care o mai are. Şi asta chiar înainte ca una din firmele la care s-a îndatorat să ceară în instanţă, în urmă cu doar câteva zile, partajul bunurilor comune pe care cei doi soţi le au, pentru a-şi recupera banii de la el.

Citește mai departe despre Simona Pătruleasa pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!