Silvia Terziu participă la Who’s Next Paris 2013

De Unica.ro, pe

Designerul român stabilit de 4 ani la Paris îşi va prezenta noua colecţie la târgul de modă desfăşurat în Capitala Franţei!
Silvia Terziu, designerul roman din Timisoara, stabilit de 4 ani la Paris, care a avut sansa de a lucra alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton si de Stephane Rolland, designerul preferat de Festivalul de Film de la Cannes, e fericita sa-si anunte participarea in cadrul prestigiosului salon international Who’s Next  Paris 2013, sesiunea de vara, care se va desfasura in perioada 6-9 iulie, la Paris Porte de Versailles.
“Sunt extrem de fericita ca si anul acesta imi voi expune noua colectie de rochii in cadrul Who’s Next  Paris 2013! Stiu ca mai vin si alti designeri romani, printre care Irina Schrotter si Rhea Costa. Evenimentul e conceput ca o platforma de promovare atat a designerilor si brandurilor “tinere”, cat si a celor renumite si nu poate decat sa ma bucure faptul ca tot mai multi vizitatori straini vin la Who’s Next Paris! Abia astept sa-mi expun creatiile acolo!”, spune Silvia Terziu.
Designerul roman s-a bucurat de succes la Bucharest Fashion Week, acolo unde si-a prezentat colectia „Fluidity”, mireasa prezentarii fiind Claudia Neghina. Silvia Terziu i-a creat o rochie din 3.400 de perle veritabile celebrei Lady Gaga, pe care intentioneaza sa i-o trimita artistei. Noua sa colectie de rochii se va gasi curand si in Galeria Marilor Designeri aflata in Magazinul Cocor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!