Siguranța casei tale de Sărbători

De Unica.ro pe

Siguranța casei tale este esențială pentru ca viața ta să fie lipsită de griji. De sărbători, parcă mai mult decât oricând, musafirii nepoftiți au mai multă trecere, iar succesul lor, din păcate, este garantat în multe cazuri.

Fie că pleci în concediu departe de casă, fie că petreci mai mult timp la cumpărături sau că vizitele se îndesesc, cert este că petreci din ce în ce mai puțin timp acasă. Tocmai la asta s-au gândit cei de la Compania Națională de Securitate NEI Guard care au pregătit o promoție specială.

„Până la 31 decembrie 2013, oricine alege serviciile de monitorizare ți intervenție rapidă de la Nei Guard pentru 12 luni, primețte prima lună cadou! Pachetul include un comunicator GPRS în custodie, protecție 24/24 ți conectare în maxim 48 de ore. În plus, locuința sa va fi ferită de colindători nepoftiți, pentru ca planurile pentru noul an să poată fi făcute în linițte ți siguranță.

Serviciile de monitorizare ți intervenție rapidă constau în supravegherea permanentă a obiectivelor, prin intermediul sistemelor tehnice antiefracție ți antiincendiu, precum ți în prezența în zone-cheie a patrulelor mobile, aflate în contact permanent cu centrul de comandă”, explică reprezentanții companiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro