Șerban de la Animal X este îndrăgostit

De pe

Și-a rezervat o mansardă de VIP într-un castel pe malul mării și cântă cu buzunarele pline de fericire. Șerban de la Animal X s-a îndrăgostit din nou! Cum de s-a întâmplat? Nimic mai simplu! Află povestea!
Hienă și-a intrat în rol și a urmat cu strictețe sfaturile regizorului noului videoclip al trupei care a fost nimeni altul decât Tzapu de la Animal X.

Băieții de la Animal X s-au urcat în mașina de scris și au plecat în vacanță-n Paris! De fapt au fost plecați pe malul mării unde au filmat videoclipul noului lor single „Povestea Noastra” pe care l-au lansat ieri, de Sfântă Măria, ca un cadou pentru toți cei care și-au sărbătorit ziua de nume.
Având în vedere relația specială pe care o au cu fanii lor, băieții de la Animal X i-au lăsat pe aceștia să decidă cine va fi protagonistă videoclipului noului single. Astfel, frumoasă față din videoclip a fost aleasă în cadrul unui concurs de către publicul prezent la concertul aniversar de 13 ani al trupei, susținut în luna mai. Față este brunetă, frumoasă, cu alura de manechin și cu un zâmbet de revistă. Scene romantice încadrate într-o poveste plină de culoare și zâmbet definesc noul videoclip Animal X!
Ca și în cazul single-ului „Doar tu și eu”, videoclipul „Povestea noastra” este produs de „X Music and Video”, casa de producție a trupei Animal X, în regia lui Lazăr Cercel (Tzapu), basistul trupei. Piesă este compusă în întregime (muzică și versuri) de către membrii formației Animal X.

Așa cum ne-au obișnuit deja, versurile noului single, scrise de talentatul Lazăr, sunt un joc inventiv de cuvinte ce transmit emoție și culoare într-o notă extrem de pozitivă.


Foto: Arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!