Ruxandra Dragomir și Amatto Zaharia au încins o partidă de squash

De pe

Președinții federațiilor sportive de tenis și kempo, Ruxandra Dragomir, respectiv Amatto Zaharia, și-au dat întâlnire zilele trecute pe un teren neutru, mai exact pe unul de squash.
Cei doi sportivi de marcă au răspuns pozitiv provocării lansate de antrenorul Alexandru Marcu și au încins o partidă de squash în incinta complexului din cadrul hotelului Marriott din București.
Deși stăpânește la perfecție domeniul sportiv al artelor marțiale mixte MMA, a cărui regină este Kempo-ul, Amatto Zaharia s-a descurcat excelent și că adversar al Ruxandrei Dragomir, o somitate în sportul alb, ea ocupând în 1997 locul 15 în topul celor mai bune jucătoare de tenis din lume.
„A fost o experiență super tare, mi-a plăcut la nebunie acest sport care s-a inspirat din tenis. Cel mai plăcut surprinsă am fost însă de prestația lui Amatto Zaharia care s-a dovedit a fi un adversar redutabil, dovedindu-mi încă odată că renumită putere de adaptabilitate al luptătorilor de Kempo la orice tip de efort este reală”, a declarat Ruxandra Dragomir, care a fost completată de Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo: „Data viitoare o să-i aduc și pe copiii mei să încerce o partidă de squash”.

„Squashul este un sport care poate fi practicat la orice vârstă pentru că este ușor de învățat și o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber. Este un sport atât individual, de echipă sau mixt, nu depinde de condițiile meteo și are un scăzut risc de accidentare”, a arătat antrenorul de squash Alexandru Marcu.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro