Ruxandra Dragomir şi Mihaela Drafta, invitate de specialistii israelieni sa tina discursuri

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, şi creatoarea de modă Mihaela Drafta sunt invitatele speciale ale unor oameni de ştiinţă din Israel, la un eveniment pe teme medicale.
 
Vedetele vor tine discursuri in cadrul unui seminar interactiv, a carui gazda este profesorul doctor Ron Lamdan, director al Centrului de Ortopedie Pediatrica al Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim. “Am acceptat invitatia de a participa la acest workshop pentru ca este un subiect esential din prisma sportivului de performanta. Este o intalnire medicala la care se vor aborda subiecte pro si contra metodelor utilizate in ortopedia pediátrica si va exista o sectiune de intrebari si discuti libere”, a aratat Ruxandra Dragomir, completata de Mihaela Drafta: “Prin participarea la acest workshop vom putea afla informatii importante despre metodele de tratament puse la dispozitie de unul din cele mai mari spitale universitare din Israel”, a aratat designerul.

La intalnirea medicala va fi prezent si sportivul Ciprian Anton, care desi este in scaun cu rotile, participa frecvent la competitii de tenis, el fiind sprijinit in acest demers de Ruxandra Dragomir.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!