Richard Clayderman “hipnotizat” de frumuseţea româncelor!

De Unica.ro, pe

Richard Clayderman, cel mai popular pianist al lumii din ultimele decenii, a concertat aseară la Bucureşti. El i-a fermecat pe toţi iubitorii muzicii romantice cu melodiile sale, printre care şi celebra “Ballade pour Adeline”.
Concertului artistului francez a fost deschis de singura trupa de electric violin din Europa, Hypontique Electric Violin Quartet. Alcatuita din Alexandra Dragomir si Nicoleta Petre la vioara, Georgiana Bordeianu la viola si Lara Mihai la claviaturi si pian, trupa l-a impresionat pe Clayderman prin stilul muzical abordat: un melanj intre acorduri clasice,  muzica pop, elemente ambientale, caffe concert si baroc.

Supranumit “The Prince of Romance”, Richard Clayderman a admirat rafinamentul si gratia celor patru componente ale trupei Hypnotique, care au purtat in cadrul spectacolului rochii de la Cristallini Boutique.

Realizate din catifea, matase satinata si paiete din aluminiu cusute pe tul, rochiile din colectia Limited Edition au pus in valoare frumusetea naturala a fetelor de la Hypnotique. Tinutele lungi, de seara le-a oferit o nota de distinctie si eleganta atemporala, iar cele scurte, baby-doll le-a oferit  posibilitatea de a se misca lejer pe scena.
Richard Clayderman “hipnotizat” de frumuseţea româncelor!

Formaţia Hypnotique a debutat pe scena Festivalului George Enescu şi are în palmares numeroase premii, precum şi concerte susţinute în Marea Britanie, la Ambasada României la Londra sau la Universitatea din Canterbury.

Fenomen unic in istoria Frantei, Clayderman este  este singurul artist francez ale carui discuri se vand astazi in numar de 70 milioane de copii in peste 57 de tari. Un adevarat colectionar de trofee, fiind detinatorul a peste 267 discuri de aur si a nu mai putin de 70 discuri de platina.
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!
http://on.fb.me/XeIJVO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro