Reparaţii de silicoane, joia asta în ”Spitalul de demenţă”

Operaţie cu emoţii săptămâna aceasta în ”Spitalul de demenţă”! Lili Stripu (Andreea Doinea) reuşeşte să îl convingă pe doctorul Ciupercă (Claudiu Maier) să-i repare implantul greşit.
Telespectatorii Pro Tv vor asista la operatia in sine joi de la 21.30, operatie care este una spectaculoasa si cu final neasteptat: Lili nu va pleca de pe masa de operatie fara probleme, ci cu o belea si mai mare!
Tot joi, idila dintre Mara (Alexandra Timofte) si doctorul Ciuperca (Claudiu Maier) continua, ea incercand sa invete meserie la schimb cu moneda erotica, lucru ce se intampla in mod curent in tot spitalul. Numai ca, exact ca-n filmele americane, peste ei da buzna Scutelnicu (Cosmin Natanticu), care strica toata povestea. Acesta face un gest „colegial” si va merge la directori ca sa divulge totul despre Mara si Ciuperca, sperand ca va obtine astfel o prima cu care sa-si plateasca chiria.
Intre timp, directoarea Sfarla (Jojo) ia decizia sa desfiinteze vestiarul comun al medicilor si sa-l imparta in doua spatii separate pentru barbati si pentru femei. Doar ca in timp ce face morala, Ciuperca (Claudiu Maier) o filmeaza pe sub masa cu telefonul in timp este in ipostaze tandre cu Codrut (Cristian Martin), dupa care posteaza totul pe Facebook si arunca in aer sistemul din spital. Iar Trandafir (1Q Sapro), care se afla de mult timp in spital si imparte patul cu Costel (Iulian Postelnicu) va fi supus unui control medical efectuat chiar de tanti Jana (Monica Anghel).
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!