O realizatoare TV de la noi, la un pas să moară pe masa ginecologului! „A spus că a vrut să omoare demonul din mine”

De Libertatea.ro, pe

Dramă cumplită pentru o realizatoare TV de la noi, care a dorit să îşi păstreze anonimatul. Ea a ales să spună lumii întregi că a fost la un pas să îşi piardă viaţa, în urma unui consult ginecologic şi că nu mai poate avea copii niciodată.
Vina se pare că aparţine unui medic care ar fi dorit „să scoată diavolul” din ea. Lorena (numele este fictiv) a trăit o adevărată scenă de coşmar la începutul aceste luni. Totul a pornit de la dorinţa ei de a consulta un medic ginecolog după ce testul de sarcină a ieşit pozitiv.
„Am găsit un cabinet la această adresă şi am fost acolo la un control pentru că aveam dureri. M-a urcat pe masă şi mi-a spus că am o rană de la un control anterior care trebuie cauterizată. Apoi am simţit nişte dureri foarte mari, am început să ţip şi i-am spus să mă lase să mă dau jos de pe masă. Doctorul a început să urle la mine să tac din gură şi a bruscat-o şi pe prietena mea, care a încercat să îl oprească. Am văzut că sunt plină de sânge şi am tot ţipat: «Chemaţi poliţia! Mă omoară!» până am rămas inconştientă”, a mărturisit Lorena, potrivit ziarulring.ro.
Citeşte mai multe pe site-ul Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!