Răsfăţ de martie la HAPPY baby DAY

De Revista Baby pe

Ediţia de martie a HAPPY baby DAY în AFI Palace Cotroceni Mega Fun a fost una plină de momente de răsfăţ.
Am inaugurat „oficial” sezonul de primăvară, am vorbit despre alimentaţie sănătoasă cu partenerii noştri de la Zepter, am asistat la demonstraţii culinare în direct şi am degustat delicioase frigărui de legume, pregătite în vase Zepter.

În plus, 3 dintre participanţi au fost fericiţii câştigători ai tombolei având că premii produse Zepter.

Specialistul dermatolog din partea Dove, dr. Carmen Curea, ne-a vorbit despre ritualul de îngrijire a bebeluşilor, indicând produsele cosmetice potrivite pentru ei şi beneficiile celui mai delicat săpun Dove, special creat pentru pielea sensibilă –  Dove Extra Sensitive.

Psihologul Cristiana Haica ne-a amintit apoi ceva ce multe dintre noi uităm, şi anume că, înainte de a fi mame, suntem femei. „4 ore de zi pentru noi insene” este tema/provocarea pe care Cristiana ne-a lansat-o, şi am plecat de la HBD cu intenţia de a ne acorda mai multă atenţie.
Toţi participanţii au primit cadouri oferite de Zepter şi Dove (care a pregătiţi atât produse pentru copii, cât şi seturi de îngrijire Dove, însoţite de un superb trandafir alb), dar şi un voucher-cadou la Miniblu, precum şi reduceri speciale, acordate pentru HAPPY baby DAY de către magazinele partenere AFI Palace Cotroceni Mega Fun.
Răsfăţ de martie la HAPPY baby DAY

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro