Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

De Libertatea.ro, pe
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele două săptămâni. Astfel, în prima parte a acestei săptămâni vremea va fi rece, urmând să se încălzească de joi. Totuși, meteorolgii susțin că de 1 Mai sunt șanse mari să plouă.

BANAT

Până pe 22 aprilie, vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit, cu media regională a temperaturilor maxime între 13 ş i 15 grade, iar cea a minimelor de 2…4 grade. În intervalul 23- 26 aprilie, regimul termic va fi în creştere de la o zi la alta, maximele diurne ajungând, în medie, la 22 de grade, iar media minimelor noctu rne va atinge 8…9 grade. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, valorile termice medii ale regiunii vor fi apropiate de cele normale, cu maxime ce se vor situa între 19 ş i 21 de grade ş i minime de 7…9 grade. Probabilitatea pentru ploi slabe ş i moderate cantitativ va fi mai ridicat ă în intervalul 26 – 30 aprilie, dar la nivel local va fi posibil să plouă şi în restul intervalului.

CRIŞANA

Intervalul 20 – 22 aprilie va fi caracterizat de o vreme mai rece decât în mod obişnuit, cu media regional ă a temperaturilor maxime între 12 ş i 14 grade, iar cea a minimelor de 1…3 grade. Între 23 şi 26 aprilie, procesul de încălzire va aduce media maximelor diurne spre 21 de grade, în timp ce minimele nocturne se vor situa în jurul valorii de 8 grade. Pe parcursul celei de-a doua s ă pt ă mâni, în aceast ă regiune, valorile termice m edii vor fi apropiate de cele normale, cu maxime ce se vor situa între 19 ş i 21 de grade ş i minime de 6…8 grade. Până pe data de 25 aprilie probabilitatea pentru precipita ţ ii va fi redusă , dar între 26 aprilie şi 3 mai va ploua aproape zilnic, iar izolat pot fi cantită i mai însemnate.

Citește mai departe și vezi prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!