Premieră cu succes: Peste 3.000 de vizitatori la Expo Ideal Mariaj Iași

De Unica.ro, pe

Peste 3.000 de persoane au călcat pragul Sălii Polivalente din Iași, pentru a lua parte la cel mai însemnat târg de nunți din țară, Expo Ideal Mariaj, care a avut loc pentru întâia oară la Iași, între 29 și 31 martie 2013. Reducerile tentante afișate de expozanți, precum și surprizele puse la cale de organizatori au binedispus publicul moldovean și au fost garanția unui eveniment pe placul tuturor.
Ultimele mari reduceri de prețuri ale sezonului au atras atenția vizitatorilor, dornici să se pregătească pentru cel mai important moment al vieții lor, nunta. La Expo Ideal Mariaj Iași, ei au avut ocazia să descopere cele mai noi colecţii vestimentare pentru miri şi mirese, rochii de seară, iar, de la specialiştii prezenţi la târg, au aflat idei originale şi soluţii complete pentru organizarea nunții lor.
Organizatorii evenimentului, revista Ideal Mariaj, au adus la Iași cele mai noi tendinţe în materie de rochii de mireasă, aparţinând designerilor români şi internaţionali, precum şi piese unice, memorabile. Una dintre acestea a fost o creație demnă de Cartea Recordurilor: rochia Marithe, împodobită cu 7.000 de perle naturale, purtată de Cătălina Grama (Jojo) pe coperta revistei Ideal Mariaj. O altă creație admirată îndelung, care a surprins publicul și a stârnit curiozitatea unei mulțimi de jurnaliști interesați să o prezinte, a fost rochia de mireasă, realizată manual, din materiale neconvenționale – hârtie, plastic și staniol – de o echipă de studenți ai Facultății de Arte Vizuale și Design din Iași. Talentul și creativitatea lor au fost răsplătite cu numeroase complimente din partea tuturor celor care au remarcat rochia în cadrul târgului, oferindu-le astfel satisfacția pe care orice artist o trăiește atunci când efortul său este apreciat. Studenții au fost coordonați de prodecanul Cornelia Brustureanu și de asistentul universitar Cristina Hârțescu.

Adriana Bahmuțeanu, invitata specială a evenimentului

Tot la Expo Ideal Mariaj Iași, Adriana Bahmuțeanu a lansat prima sa colecție vestimentară, intitulată „With Love” (www.bahmuatelier.ro), care cuprinde haine dedicate femeilor mândre de formele lor. Sâmbătă, 30 martie, prezentatoarea Antenei 2 a oferit publicului ieșean și o prezentare de modă, la finalul căreia și-a făcut apariția pe scenă îmbrăcată într-o rochie de mireasă. Mica vedetă a momentului a fost fetița organizatorilor, Maria Dobromir, care a defilat, alături de Adriana, în calitate de domnișoară de onoare.
Gazda emisiunii „Începe Bahmu” a fost însoțită, la Iași, de iubitul său, Mihai Popescu. Prezentarea de modă a fost urmată de un recital susținut de Festivo Band, trupa reușind să întrețină publicul prin muzica sa excelentă – coveruri celebre, în unanimitate iubite de cei prezenți la eveniment. Și, pentru că s-au bucurat de succes, artiștii Festivo Band au fost prezenți la târg și a doua zi, duminică, și au cântat încă un ceas și jumătate, spre deliciul audienței.
Organizatorii Expo Ideal Mariaj au mai pregătit pentru vizitatorii târgului standuri cu bijuterii deosebite, demonstraţii de machiaj şi coafură, invitaţii şi mărturii pe gustul tuturor celor care se pregătesc să meargă la altar. Au impresionat mai ales aranjamentele florale și nu au lipsit casele de producţie audio, foto şi video, companiile de închirieri de limuzine, furnizorii de locaţii pentru eveniment, cei mai buni instructori de dans şi tot ceea ce e necesar pentru organizarea unei nunți magice.
De asemenea, viitorii miri au profitat de ultimele mari reduceri de prețuri, expozanţii aşteptându-i cu zeci de oferte în materie de costume şi accesorii masculine.
Printre brandurile prezente la Expo Ideal Mariaj Iași s-au numărat nume celebre, precum Carlo Pignatelli, Rhea Costa sau Calvin Klein.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!